Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Hastane personeline "Evlilik" semineri


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Çocuk Hastanesi personeline yönelik "Evlilik" konulu seminer düzenlendi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Evlilik Okulu Projesi" kapsamında Gaziantep Çocuk Hastanesi toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, Şahinbey Belediyesi Rehberlik ve Araştırma Merkezinden psikolog Sabri Özdemir, katılımcıları aile içi empati konusunda bilgilendirdi.
     Seminere 120 kişi katıldı.
    
     -ŞAHMEKin faaliyetleri-
    
     Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) çatısı altında toplanan gençlik merkezi ve sosyal tesislerden dört yıl içinde 66 bin 964 kursiyerin faydalandığını bildirildi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, bugüne kadar 66 bin 964 kursiyerin faydalandığını ŞAHMEKte 30 ayrı branşta açılan kurslarda 29 bin 392 kişinin eğitim aldığını belirtildi.
     Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlik merkezi ve sosyal tesis sayısı ile kapasitelerini her geçen gün arttırdıklarını belirtti. Tesislerin vatandaşların ikinci adresi haline geldiğini ifade eden Tahmazoğlu, şunları bildirdi:
     "Tesislerimizde ayrıca dershaneye gidemeyen 15 bin 420 dar gelirli öğrencimiz ücretsiz SBS, LYS ve YGS eğitimi almaktadır. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek tesislerimizde eğitim alanında yapılan çalışmalara ayrı bir önem veriyoruz. Tesislerimizde, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, ana sınıfı, el sanatları, makine nakışı, satranç, kuaförlük, pasta bisküvi, gitar, bağlama, ney, keman, ebrü, Osmanlıca, diksiyon, matematik, aile içi eğitim, folklor, Arapça, step, aerobik,okuma-yazma, Kuran-ı Kerim kursu ve etüt rehberlik kursları verilmektedir."
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER