Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Arabanlı tekvandocuların başarısı


GAZİANTEP (A.A) - Araban Gençlik Spor Kulübü tekvandocuları Gaziantepi Türkiye şampiyonalarında temsil edecek.
     Atrenör Adem Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10-11 Nisanda Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonunda yapılan 57 ortaokul ve 47 lisenin katıldığı şampiyonada sporcuları Mehmet Berkay Taşar, Cesim Öztaş, Türkan Karakuş, İsmigül Öztürk ve Kübra Ertekinin kilolarında birinci olduklarını belirtti.
     Kaya, sporcularından Öztaş ve Taşarın Konya da yapılacak olan ortaokullar arası; Ertekin, Öztürk ve Karakuşun da Denizlide yapılacak olan liseler arası Türkiye Şampiyonasında kenti temsil edeceğini söyledi.
     Kaya, ayrıca Gençler Gaziantep Şampiyonasında da birinci olan Oğuz Nihat Kaya, Hasan Öztürk, İsmigül Öztürk, Türkan Karakuş ve Kübra Ertekin ile ikinci olan Elif Şeker ile Dilan Koyuncunun Marmariste yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonasında Gaziantepi temsil etme hakkını kazandıklarını kaydetti.
     Sporcularının başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Kaya, "Yaklaşık dört aydan beri bu maçlara hazırlanıyorduk. Maçlardaki başarılarından dolayı sporcularımı kutluyorum. Benim ve sporcularımın amacı aynı başarıyı Türkiye şampiyonalarında da yakalamak dedi.
     Kaya, kendilerine her zaman destekte bulunan Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Turgud, Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Müdürü Seydi Özyiğit ile kentteki şampiyonaları organize edenlere teşekkür etti.
    
     -İslahiyede kaçak sigara
    
     İslahiyede 11 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları kontrollerde Barazi Caddesinde Ü.Anın kullandığı 44 NY 261 plakalı kamyonette 6 bin 100 paket, Atatürk Bulvarında D.Gnin kullandığı 01 BOZ 35 plakalı otomobilde ise 5 bin 400 paket kaçak sigara buldu.
     Zanlılar gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek-Mahmut Bazlama / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER