Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Ramazan Şenlikleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Ramazan Şenlikleri


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ramazan Şenlikleri kapsamında sahneye çıkan Sinan Bengier, tiyatroya gösterilen ilgiden memnun olduğunu bildirdi.
     Bengier, yaptığı açıklamada, tiyatro oynamaktan memnun olduğunu, 1978 yılında Gaziantepte 15 gün içerisinde 75 tiyatro oyunu oynadığını ve bunun bir dünya rekoru olduğunu belirtti. Bengier, Gaziantepin geçmişten gelen bir tiyatro sevgisinin olduğunu ve bu sevginin nesilden nesile geçerek bugün kendilerini izlemeye gelen Gaziantepliler tarafından devam ettiğini ifade etti.
     Bengier, şunları kaydetti:
     24 gündür burayız. Sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz uygun gördü ve bizi buraya davet etti. Biz de burada olmaktan çok memnunuz. 1978den beri Gaziantepe gelip gidiyorum. Şimdi de ramazan şenlikleri için buradayız. İlginin büyüklüğü bizi son derece memnun etti. İnşallah daha uzun seneler Gaziantepe geliriz.
     Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, ramazan ayı boyunca değişik tiyatro oyunlarının yanında Karagöz - Hacivat oyunlarıyla Gazianteplileri mutlu eden tiyatro ekibine teşekkür ederek, İnşallah önümüzdeki geleneksel ramazan şenliklerinde de kendilerini aramızda görürüz. Çünkü biz ve Gaziantepliler bu ekibi çok sevdik dedi.
     Başkan Güzelbey, Dokuzuncu Geleneksel Ramazan Şenlikleri kapsamında 24 gündür Gaziantepte bulunan tiyatro ekibinden Sinan Bengiere eşlik eden Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Hakan Fidan, Ayşegül Aktaş, Ferda Çakırel ve Uğur Demirezene katkılarından dolayı plaket verildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER