Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen: Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk


GAZİANTEP (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduklarını belirtti.
     Ünsal Göksen, kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyespor Kulübünün dinlenme tesisi olmadığını, kendileri de dahil olmak üzere herkesin bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmek zorunda olduğunu vurguladı.
     Bolu Dorukkayada devam eden kampın istedikleri düzeyde gerçekleştiğini ifade eden Göksen, şunları kaydetti:
     Kendi tesislerimizdeki kamptan sonra ikinci etaptaki hazırlık maçları bizim için önemliydi. Tabii ilk kampın çok iyi geçmesi, futbolcuların istekli oluşu, yeni gelen arkadaşların çok çabuk uyum sağlaması bizim için bir artı ve avantajdı. Genç, yeni gelen oyuncular bilhassa eski iskelet kadroya çok çabuk uyum sağladı. Harika bir ortam, çok güzel bir atmosferde iyi bir kamp dönemi geçiriyorlar. Ben de bir hafta takımla birlikte olup gözlemlemek istedim. Eksiğimiz varsa hocamızla onu istişare etmek için buradaydık. Her şey yolunda. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk.
     Birinci etap kamp çalışmasında Ümitcan ve Veyseli gönderdiklerini, o bölgede oyuncu sayısının çok fazla olduğunu anlatan Göksen, şöyle devam etti:
     Hocamız, o bölgede oyuncu sayısının çok fazla olduğunu, çok fazla ihtiyacımız olmadığını söyledi. Biz de yollarımızı ayırdık. Takımdaki bazı futbolcular, Benim alternatifim yok, formam nasıl olsa hazır gerisi önemli değil diyebiliyor. Biz onun için her mevkinin en az bir tane çok iyi alternatifini koyduk. Bu da futbolcuların form seviyesini yükseltmek için çok büyük bir artı oldu.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER