Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 182 araç bağışlandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 182 araç bağışlandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor projesinin tanıtım toplantısında, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 182 adet araç bağışlandı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ve Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu modaratörlüğünde yapılan programda emniyet müdürlüğüne, belediyeler, odalar ve iş adamları 182 araç, İl Genel Meclisi ise 60 motosiklet bağışında bulundu.
     Açıklamada görüşüne yer verilen Emniyet Müdürü Ömer Aydın, desteklerin devam etmesi halinde huzur ve güven ortamının perçinleneceğini belirtti. Emniyet teşkilatına duyulan güvenin kendisini ve personelini mutlu ettiğini bildiren Aydın,Bu destek ve güvene layık olmak için daha fazla çalışacağız. Emniyet teşkilatına bağış konusunda Gaziantepli iş adamlarımız gerçekten hem Gaziantepte hem de Türkiyede bir rekor kırdılar ifadesini kullandı.
     Polisevindeki toplantıya İçişleri Bakanı Muammer Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Vali Erdal Ata, milletvekilleri, belediye başkanları, oda başkanları ve iş adamları katılmıştı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne 182 araç bağışlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER