Gaziantepsporda, Beşiktaş maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda, Beşiktaş maçı hazırlıkları -Kırmızı-siyahlılar, hafta sonu karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor -Orta saha oyuncusu Delibalta: Bülent hocamızla beraber güzel bir başlangıç yaptık. Beşiktaş


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Bülent Uygunun gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde yarı alan da çift kale oyun çalışmalarıyla şut çalışması yapıldı.
     Gaziantepsporun orta saha oyuncusu Oktay Delibalta, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.
     Geçen hafta sahalarında önemli bir maçı 3 puanla tamamladıklarını hatırlatan Delibalta, Maçtan önce iyi kenetlendik ve bu maçı kazanacağımıza inandık. Bülent hocamızla beraber güzel bir başlangıç yaptık. Beşiktaş maçından iyi bir şekilde döneceğimizi düşünüyorum dedi.
     Gaziantepspor kaptanı Şenol Can da Kasımpaşa maçını 3 puanla tamamladıktan sonra Beşiktaş maçının öneminin daha da arttığını belirtti. İstanbuldan 3 puanla dönmek istediklerini aktaran Can, Beşiktaş maçıyla zorlu maçlarımız bitiyor. İnşallah İstanbuldan 3 puanla dönüp, sahamızdaki Bursaspor maçına hazırlanacağız şeklinde konuştu.
     Ligin ilk yarısına iyi başladıklarını ancak kötü sonuçlar aldıklarını anımsatan Can, her maçı final olarak nitelendirdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Beşiktaş maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER