Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı -Gaziantepsporlu Haris Medunjanin: -Kasımpaşa mağlubiyetini unutup, Beşiktaş maçını düşünmemiz gerekiyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.
     Celal Doğan Tesislerinde Antrenör Hasan Özer gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda rejenerasyon çalışması yapıldı. Teknik Direktör Hikmet Karamanın ise bugün oynanacak Beşiktaş-Sanica Boru Elazığspor maçını izledikten sonra Gaziantepe geleceği belirtildi.
     Gaziantepsporun Bosnalı futbolcusu Haris Medunjanin, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, Kasımpaşa maçında kendimize kaybettik. Normalde Kasımpaşa bizden iyi bir takım değil, hatta biz onlardan daha iyiyiz. Ne yazık ki bireysel hatalarımız bize biraz pahalıya mal oldu. Bu maçı hemen unutup, Beşiktaş maçını düşünmemiz gerekiyor. Umarım bu hafta iyi bir hazırlık devresi geçirip Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılırız dedi.
    
     -Takımda aynı dili konuşan birinin olmasının çok iyi
    
     Başka ülkeye giden oyuncu için takımda aynı dili konuşan birinin olmasının çok iyi olduğunu ifade eden Medunjanin, Senijad Ibrıcıc ile birlikte Ivan Kecojevicin de Boşnakça konuştuğunu belirtti.
     Medunjanin, Ama benim bütün takım arkadaşlarımla iyi olmam, onlarla iyi bir diyalog kurmam gerekiyor. Çünkü biz bir takımız, sadece 2-3 kişinin sohbet etmesi doğru değil. Herkesin birbiriyle diyaloğunun iyi olması lazım. İyi bir takım olmanın yolu, iyi bir takım olmaktan geçiyor. Gaziantepsporda bulunduğum için çok mutluyum, bu takıma yardımcı olmaya geldim diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER