Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun: -"Hayalim Anadoludan yeni şampiyon çıkarmak"


GAZİANTEP (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepsporun teknik direktörü Bülent Uygun, "Hayalim Anadoludan yeni şampiyon çıkarmak" dedi.
     Uygun, Celal Doğan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu maçının ardından Sırbistana futbolcu izlemeye gideceğini söyledi.
     Tespit edilen yabancı ve gurbetçi futbolcuları son kez izleyerek takıma kazandırmak istediklerini dile getiren Uygun, şunları kaydetti:
     "Önceki sezonlardaki gibi büyük paralarla transfer dönemi bitti. Ucuz maliyetli gençleri takıma katacağız. Ayrıca 3-4 noktaya transfer yapacağız. Yardımcılarım da Romanya, Portekiz, Almanya ve Romanyada futbolcu izleyecek. Bu transferlere göre de hedef belirleyeceğiz. Hayalim Anadoludan yeni şampiyon çıkarmak."
    
     -Takımdan ayrılacak futbolcular-
    
     Dorge Rostand Kouemahanın bonservisinin yüksek olması nedeniyle sözleşmesinin yenilenmeyeceğini hatırlatan Uygun, "Abdou Razack Traoreye de Suudi Arabistandan önemli bir teklif var. Bu futbolcuyu da göndereceğiz. Haris Medunjanine de Rusyadan bir teklif var ama bırakmak istemiyoruz. Bunun yanında Ivan Kecojevicin de gidebilir. Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosunun kalması yönünde rapor verdim" diye konuştu.
     Kendisinin sözleşmesinin sona erdiğini anımsatan Uygun, sözlerini şöyle tamamladı:
     "Geçen hafta kulüp başkanıyla konuştuk ancak parasal anlamda hiçbir şeyi gündeme getirmedik. Prensipte anlaştık. Her şey yolunda giderse yolumuza devam edeceğiz. Yıl anlamında da konuşma yapmadık. Hafta sonu yapacağımız maçın ardından başkanla tekrar görüşüp sözleşmeyi imzalarız."
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER