Gemerekten Kısa Kısa

Gemerekten Kısa Kısa -YİBO öğrencileri Erciyes Kayak Merkezini gezdi


SİVAS (A.A) - Gemerek ilçesinde YİBO öğrencileri Erciyes Kayak Merkezini gezdi.
     Kaymakam Yusuf Özbeyin organizesiyle ilçedeki YİBOda kalan 26 öğrenciye yönelik kayserideki Erciyes Kayak Merkezine gezi düzenlendi. Merkezde kayak eğitmenleri Veysel Değirmenci ve Ali Karakulak öğrencilere kayak hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler daha sonra kayak keyfi yaşadı.
     Öğrenciler, Kaymakam Özbeyin sık sık okul ve pansiyonu ziyaret ettiğini, Erciyes gezisini ilçede sadece pansiyonda kalan öğrencilere yaptığı için kendilerini şanslı hissettiklerini belirttiler.
    
     -Gemerek Kaymakamlığı Sosyal Konut Projesi
    
     Gemerekte ihtiyaç sahibi 10 aileye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait arazide prefabrik ev yapılması çalışması sürüyor.
     Kaymakam Yusuf Özbey, yaptığı açıklamada, ailelere, vakfa ait araziye prefabrik ev yaptırmak için proje hazırlanarak Genel Müdürlükten ödenek talep edildiğini kaydetti.
     Özbey, Söz konusu proje fon kurulundan geçerek, kabul görmüş olup, en kısa zamanda yapımına başlanacaktır. Daha önceden vakıf mütevelli heyetince belirlenen 10 vatandaşımıza sosyal konut lojman şeklinde tahsis edilecek ve yaşamları süresince ücretsiz kalacaklar ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gemerekten Kısa Kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER