Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -AK Parti Gemlik Danışma Kurulu toplandı


BURSA (A.A) - AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplandı.
     AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, bir misyonun temsilcileri olarak, bir kahramanın çizdiği yolda siyaset yapan insanlar olduklarını söyledi. Yılmaz, şunları kaydetti:
     Özellikle 28 Şubat sürecini iliklerimize kadar hissettik. Buradan bakıldığında o zaman hakkı yenen, hakkı gasp edilen, okulunu okuyamayan, eğitimini tamamlayamayan, inançları gereği işinden, ekmeğinden, aşından olan insanları temsilen buralardayız. Bu yolda kahramanımız, liderimiz olan Başbakanımızın sözünü yere düşürmemek, onun başarı grafiğini yakalamak için buralardayız. AK Partinin Gemlikteki her türlü sorumluluğu bizlerindir. En son seçimlerde aldığımız oy durumu ortadadır. Bizler bu çıtayı yakalayamadığımız takdirde burada durmamızın bir anlamı yok.
     Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de yaptıkları yatırımları anlattı.
     AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ve İl Başkanı Sedat Yalçın da gündemdeki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
     Bursada ki oy oranlarının, yüzde 59 olduğunu kaydeden Yıldırım ve Yalçın, Bizlere düşen bu oranı yakalamak ve halkımıza hizmet etmek ifadelerine yer verdi.
    
     -Gemlik Nakliyeciler Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısı-
    
     Gemlik Nakliyeciler Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.
     Eski Başkan Alaattin Akcanın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi, derneği olağanüstü genel kurula götürdü. Genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde Osman Sertaslan derneğin başkanlığına seçildi.
     Sertaslan, yaptığı açıklamada, dernek olarak Gemlikteki tüm nakliyeci esnafının yanında olup, sorunlara çözüm yollarını bire bir görüşmelerle çözeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Fikriye Susam Uyar / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER