Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -Gemlikte okul sütü dağıtılmaya başlandı


BURSA (A.A) - Gemlikte okul sütü dağıtılmaya başlandı.
     Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen ve Şube Müdürü Mehmet Duran ile birlikte Engürücük İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
     Işık, ziyareti kapsamında öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Burada öğretmenlerin sorunlarını dinledikten sonra, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada Işık, Sizler insan yetiştiren, insana şekil veren bir mesleği icra ediyorsunuz. Bu açıdan hem çok önemli hem de kutsal bir iş yapıyorsunuz. Çocuklarımızı bir hamur misali işlerken içine bol miktarda sevginizi de katın. O zaman çevremiz birbirini seven insanlarla dolar dedi.
     Öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığının Okul Sütü projesi kapsamında süt dağıtılacağını belirten Işık, süt içmenin insan sağlığına faydalarını anlattı.
    
     -Saadet Partisinden ziyaret-
    
     Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Sedat Özmen, Gençlik kolları Başkanı Ekrem Acar ve yönetim kurulu üyeleri Kars-Ardahan ve Iğdırlılar Derneğini ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Vural Parlak, Saadet Partisinin derneklerini ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek Bizim kültürümüzde misafir baş köşeye oturtulur dedi.
     Saadet Partisi İlçe Başkanı Özmen de parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER