Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -CHPden Karadenizliler Derneğine ziyaret


BURSA (A.A) - CHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Sertaslan ve yönetim kurulu üyeleri, Karadenizliler Derneğini ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Murat Dülger, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Derneğin amacının ilçenin sorunlarına çözüm bulmak olduğunu ifade eden Dülger, Uzun yıllardan beri Gemlikte bulunuyorum. Hemen hemen ilçemizin tüm sorunlarını biliyorum. Eskiden kendi kendine yetebilen, üreten, çok güçlü bir ilçeyken, son yıllarda istihdam imkanı sınırlı olan, hatta yok olan ilçe haline geldik. Bizlerin, STKların en büyük eksiği, ilçemizdeki sorunlara karşı, birlik olup, ortak payda da buluşup, yaptırım uygulayamamaktır. Bizler, sorunlara karşı, çözüm bulmak adına birlik olup, ortak payda da buluşma kararlığını göstermeliyiz dedi.
     CHP Gemlik İlçe başkanı Sertaslan da STKların ve özellikle de hemşehri derneklerinin ilçenin, ülkenin ve demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olduğunu söyledi.
     Serttaslan, Sizleri anlıyoruz ve tüm anlattıklarınıza canı gönülden katılıyoruz. Hemşehri dernekleri de biz siyasi partiler gibi örgütlü bir topluluktur. Yaşadığımız bu ilçeye hepimizin borcu var. Bu anlamda hep birlikte nefes alabilmeyi, örgütlü bir şekilde hareket edebilme yeteneğini kaybetmemeliyiz dedi.
    
     -MHPden Gemlikspora moral ziyareti
    
     MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu, Gemlik Belediye Meclis üyesi Metin Şanlı, Gemliksporu ziyaret etti. Misafirleri Kulüp Başkanı Orhan Koç ve yönetimi karşıladı.
     Oyunculara baklava ikram eden Durdu, play-offa kalan Gemlikspordan ilçe halkının beklentilerinin olduğunu belirterek, Gemliksporun, halkın beklentilerine karşılık vererek, bu mutluluğu ilçe halkına yaşatacağını ifade etti.
     Gemlikspor yöneticileri de, takımın, stadının yanında bulunan suni çim sahada antrenman yapması gerekirken, aynı saate buraya maç verilmesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Play-offları oynadığımız haftalarda, Gemlikspora öncelik tanınması gerekirdi. Bu zorlu dönemde Gemlikspor olarak zor maçlara çıkacağız. Bu maçlara iyi hazırlanmamız gerekirdi dediler.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER