Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -Saadet Partisi heyetinden Dağ-Dere ziyaret


BURSA (A.A) - Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı heyeti, Dağ-Der Gemlik Şubesini ziyaret etti.
     Partinin Gemlik İlçe Başkanı Sedat Özmen, Şube Başkanı Refik Dikmen ve dernek yöneticileriyle görüşmesinde, terörle müzakere değil, mücadele olabileceğini bildirdi.
     Milli Görüşün, terörün çözümü hakkında görüşünün belli olduğunu dile getiren Özmen, terörü ortaya çıkaran, besleyen, büyüten nedenlerle destekleyen devletlerin doğru tespit edilip mücadelenin ona göre şekillendirilmesi gerektiğini söyledi.
     İçinde İslam olmayan çözümün açılım değil, kaçılım olacağını savunan Özmen, çözümün vurarak kırarak değil, Milli Görüşün yaklaşımıyla mümkün olacağını ifade etti.
     Dikmen de derneğin faaliyetleri hakkında konuklarına bilgi verdi.
    
     -Kaymakam Işıktan Şanlıurfalılar Derneğine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, Şanlıurfalılar Derneğini ziyaret etti.
     Işık ve Ercümen, ziyarette, Dernek Başkanı Veysi Karacan ile yönetim kurulu üyelerinden derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.
     Gemlikteki derneklerin kültürel faaliyetlerinin sevindirici olduğunu belirten Işık, yöresel tatların unutulmamasını gerektiğini söyledi.
     Karacan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakamlık makamının manevi desteğini hissetmek bizim için önemlidir dedi.
    
     -İlkokulda LÖSEV semineri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Lösemili Çocuklar Vakfının (LÖSEV) Bursa bölgesi tarafından Gemlik ilçesindeki Özel Aykent Ortaokulunda seminer verildi.
     LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan ile LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslı Metin, seminerde, öğrencileri lösemi hastalığı ve sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirdi.
     En sağlıklı beslenmenin, annelerin yemeklerinden geçtiğini ifade eden Özcan ile Metin, kanserin önlenebilen bir hastalık olduğunu ifade etti.
     Okulun 5, 6 ve 7nci sınıf öğrencileriyle öğretmenlerinin dinleyici katıldığı seminer, katılımcıların sorularının Özcan ve Metin tarafından yanıtlanmasıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Hurşit Topal
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER