Genç iş adamından ilginç evlenme teklifi

Genç iş adamından ilginç evlenme teklifi -Çorumda organizasyon şirketi çalışanı 20 genç kıza Seni Seviyorum, Banu, Dinçerle Evlen yazılı tişört giydirerek sevdiği kızın çalıştığı iş yerinin önüne giden iş adamı Dinçer Zorl


ÇORUM (A.A) - Çorumda organizasyon şirketi çalışanı 20 genç kıza Seni Seviyorum, Banu, Dinçerle Evlen yazılı tişört giydirerek sevdiği kızın çalıştığı iş yerinin önüne giden iş adamı Dinçer Zorlu, bir buket çiçekle karşıladığı 8 yıllık kız arkadaşı Banu Boyara klarnet ve gitar eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.
     Sanayi sitesinde oto iç tasarım işi yapan Dinçer Zorlu (23), 8 yıldır arkadaşlık yaptığı Banu Boyara, doğum gününde sürpriz yaparak evlenme teklif etmeye karar verdi.
     Kendisine ait 1974 model turuncu renkli otomobilin üzerine Benimle evlenir misin cümlesini yazdıran Zorlu, ardından bir organizasyon şirketinde görevli 20 genç kıza da üzerinde Seni Seviyorum, Banu, Dinçerle Evlen yazılı tişörtler giydirerek genç kızın Fatih Caddesindeki iş yerinin önüne gitti.
     Genç iş adamının bir arkadaşı tarafından dışarı davet edilen genç kız, kapının ününde gördüğü manzara karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Kalabalığın arasından elinde bir buket çiçek ve alyans kutusuyla genç kızın karşısına çıkan Dinçer Zorlu, klarnet ve gitar eşliğinde sevdiği kıza evlilik teklifinde bulundu.
     Zorlunun Benimle Evlenir misin sorusuna Evet yanıtıyla karşılık veren genç kızın, gördükleri karşısında büyük sevinç yaşadığı gözlendi. Daha sonra birbirlerine sarılarak mutluluklarını paylaşan Zorlu ve Boyar, müzik eşliğinde dans edip kendileri için hazırlanan pastayı kesti.
     Her iki gencin annelerinin de tanıklık ettiği sürpriz evlenme teklifi sonrasında Zorlu ve Boyar çifti, üzerinde Benimle evlenir misin yazılı balonlarla süslenen otomobil ile şehir turu atarak, yemeğe gitti.
     Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına, unutamayacağı bir evlenme teklifi yapmak istediğini ifade ederek, Mutluluğumu ifade etmek istiyorum ama heyecandan bayılabilirim. Sevgilimle bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum dedi.
     Boyar da böyle bir sürpriz beklemediğini belirterek, Ben de onu çok seviyorum. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok mutluyum. Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Genç iş adamından ilginç evlenme teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER