Gençlerbirliğinde Gladyatör harekatı

Gençlerbirliğinde Gladyatör harekatı -Başkent temsilcisi, devre arasında kadrosuna kattığı Belçikalı golcü Vleminckxin bonservisini almak için Club Brugge ile görüşmelere başladı -Genel Menajer Cem Onuk: -Club Brugge, 2 mi


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, devre arasında sezon sonuna kadar kadrosuna kiralık olarak kattığı Gladyatör lakaplı Belçikalı golcü Björn Vleminckxin bonservisini almak için Club Brugge ile görüşmelere başladı.
     Başkent temsilcisi, Spor Toto Süper Ligde çıktığı ilk maçta Medical Park Antalyaspor ağlarını 4 kez havalandırarak dikkatleri çeken Vleminckxi elinden kaçırmak istemiyor. Kırmızı-siyahlılar, ligin ikinci yarısında attığı 7 golle takımın en golcü futbolcusu olmayı başaran Vleminckxi bonservisiyle kadrosuna dahil etmek istiyor.
     Kulüp Genel Menajeri Cem Onuk, Vleminckxin satın alma opsiyonunun kendilerinde bulunduğunu hatırlatarak, Club Brugge, 2 milyon avro bonservis bedeli istiyor. Fiyatı aşağı çekmeye çalışıyoruz dedi.
     Vleminckxin basında çok fazla yer aldığına işaret eden Onuk, bu nedenle Belçikalı kulübün indirime yanaşacağını düşünmediğini söyledi. Onuk, transfer için zamanları olduğunu belirterek, görüşmelerin süreceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Gençlerbirliğinde Gladyatör harekatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER