Gençlik haftası

Gençlik haftası -Malatyada düzenlenen "gençlik yürüyüşü"nde bacağı atın altında kalan binici, hastaneye kaldırıldı


MALATYA (A.A) - Malatyada gençlik haftası dolayısıyla gerçekleştirilen yürüyüşte bacağı atın altında kalan binici, tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı.
     Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gençlik yürüyüşü düzenlendi. İnönü Stadı önünden başlayıp Atatürk Anıtında sona eren yürüyüşe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve müdürlük çalışanları ile judocular, karateciler, ciritçiler ve bisiklet branşındaki sporcular katıldı.
     Fındıklının, iki sporcuyla Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Fındıklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Bayramı dolayısıyla kutlanan gençlik haftasında pek çok faaliyetleri bulunduğunu dile getirdi.
     Atletimiz, bisiklet, yüzme, hentbol, voleybol ve basketbol gibi branşlarda gençleri spora yönlendireceklerini belirten Fındıklı, 21 Mayısa kadar bütün salonların dolu olduğu bir hafta yaşanacağını ifade etti.
     Bu arada, yürüyüşe Yazıhan Cirit Grubundan 4 binici atlarla katıldı. Korkut Güler adlı binicinin atı, tören alanından ayrılırken düştü. Bacağı atın altında kalan Güler, ambulansla tedbir amacıyla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Atın nallarının yeni değiştirildiği ve asfalt zeminde yürümekte zorlandığı için düştüğü belirtildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER