Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arısoy: -Lisanslı sporcu ve kulüp sayısını artırarak her branşta mili ve olimpik sporcu yetiştirilmesine zemin hazırlamak istiyoruz


AKSARAY (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, lisanslı sporcu ve kulüp sayısını artırarak her branşta mili ve olimpik sporcu yetiştirilmesine zemin hazırlamak istediklerini bildirdi.
     Arısoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri toplantısında, Aksarayda gençlerin ve öğrencilerin sportif faaliyetlerde bulunabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının yapıldığını söyledi.
     Oluşturulan komite ile bir yıl içerisinde düzenlenecek olan müsabaka ve aktivitelerin planlamasının yapıldığını ve çalışmaların hızlandırıldığını belirten Arısoy, şunları kaydetti:
     Hedefimiz ilimizdeki lisanslı sporcu sayısını artırmak. Okul sporlarının gençlerin gelişimi üzerinde önemli bir etkisi olduğuna inanıyoruz. Ders çalışmanın yanı sıra spor yapan gençlerin düzenli bir çalışma hayatı ile diğer öğrencilere nazaran daha başarılı olduklarını gözlemliyoruz. Spor dallarında altyapı oluşturup, kulüplerimize sporcu yetiştirmek, dolayısıyla lisanslı sporcu ve kulüp sayılarını artırarak her branşta mili ve olimpik sporcu yetiştirilmesine zemin hazırlamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER