Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mersinde

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mersinde -Kent merkezinde 2013 Akdeniz Oyunları için yapılan tesisleri inceleyen Kılıç, Erdemli ilçesinde esnafı ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersinde 2013 Akdeniz Oyunları için yapılan tesisleri inceleyip, Erdemli ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı.
     Akdeniz Oyunlarına hazırlık kapsamında inşaat çalışmaları süren stadyum ile Mersin Üniversitesi Çiftlikköy yerleşkesindeki olimpik köyü gezen Bakan Kılıç, daha sonra 7 bin 500 kişi kapasiteli Servet Tazegül Spor Salonunda incelemede bulundu.
     Erdemli ilçesindeki atış poligonunda yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kılıç, ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, çilek satan seyyar satıcıyla şakalaştı.
     Kılıç, daha sonra AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Yeşilyurtun geçtiğimiz günlerde vefat eden kayın biraderi Ahmet Kerim Paksoyun ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.
     Bakan Kılıç, ilçedeki temaslarının ardından kent merkezinde 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğünde basına kapalı olarak değerlendirme toplantısı yaptı.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mersinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER