Gençlik ve Spor Bakanlığının İyilik Ağacı

Gençlik ve Spor Bakanlığının İyilik Ağacı Projesi -Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, gençleri proje etkinliklerine katılmaya davet etti


MALATYA (A.A) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı İyilik Ağacı Projesi kapsamındaki etkinliklere gençleri davet etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, projeyle, gençlere toplumsal sorumluluk bilincini kuramsal ve uygulamalı olarak kazandırma, iş birliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirerek, gençlerin topluma yararlı birey olmalarının amaçlandığı belirtildi.
     Çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma yazma ve eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, kimsesiz çocuklara yardım ve onlarla zaman geçirme, yaşlılara yardım, ihtiyaç sahiplerine yardım ve iyilik hareketleri başlıkları altında gençlerin faaliyetler yapmasının planlandığı projede, çalışmaların fotoğraflanarak Malatya Gençlik Merkezine getirilmesi istendi.
     Böylece her gencin iyilik ağacında birer yaprağı olacağı kaydedilen açıklamada, yapılan faaliyetlerin İyilikler Yarışıyor yarışmasında alacağı dereceye göre ödüllendirileceği belirtildi.
     Açıklamada, dereceye girenlere yurt dışı ve yurt içi gezi imkanları sağlanacağı vurgulandı.
     Proje kapsamında bugün başlayan başvuruların 3 Mayısa kadar süreceği bildirildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanlığının İyilik Ağacı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER