GGC Olağan Genel Kurulu

GGC Olağan Genel Kurulu -Abdullah Sabri Kocaman, yeniden başkanlığa seçildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) 23. Olağan Genel Kurulunda, Abdullah Sabri Kocaman yeniden başkanlığa seçildi.
     GGCnin 23. Olağan Genel Kurulu, Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) yapıldı. Kongrede divan heyetinin seçiminin ardından gündem maddeleri görüşüldü. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Kocaman, yeniden başkanlığa seçildi.
     GGC Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, genel kurulda yaptığı konuşmada, eğitim ve kültür aracı olan basının Türkiyede tek tip hale geldiğini savundu. Türkiyede gelişen teknoloji ve dünya şartlarına uygun standartlarda bir basın olmadığını öne süren Kocaman, Boyun eğen bir basın haline gelmemiz hepimizi zor durumda bırakıyor. Bunda hepimizin sorumluluğu var dedi.
     Güçlü basının, ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağını kaydeden Kocaman, basının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini ifade etti.
     Kongreye katılan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan da basının doğruları yazması gerektiğini dile getirerek, basının toplumu moralize etmek gibi bir görevi olmadığına dikkati çekti. Aslan, Yönlendirilmiş basının olduğu bir ülkede demokrasi olmaz diye konuştu.
     Yapılan seçim sonucunda yeni yönetim ve denetleme kurulu ile federasyon delegeleri şu isimlerden oluştu:
     Erdal Çelik, Galip Ünlükara, Hüseyin Küpeli, Murat Ay, İsmail Şahin, Leyla Özekşi Polat, Murat Güreş, Mehmet Demir, Murat Atay, Mehmet Boncuk, Ruhi Aytaç, Veysel Karayılan, Yakup Çiçek, Yaşar Yavuz. Denetleme kurulu; Mehmet Erdoğan, Ramazan Taşkın, Savaş Oğuz. Federasyon delegeleri; Abdullah Sabri Kocaman, Nuri Sabırsız, Ulaş İnbaşı, Mustafa Öztürk, Hanifi Mirzaoğlu, Aydın Akyürek, Bülent Ağcabay, Aydın Sert.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GGC Olağan Genel Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER