Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker,

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Siirtte -Eker, Eruhtaki çatışmada şehit olan piyade er Enes Çakırdoğan için 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ekeni ziyaret ederek, başsağlığı diledi


SİİRT (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Eruhtaki çatışmada şehit olan piyade er Enes Çakırdoğan için 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Şükrü Ekeni ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
     Siirtteki temaslarını sürdüren Eker, beraberinde Vali Musa Çolak, AK Parti Siirt milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören, Emniyet Müdürü Recep Güven ve AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş ile Siirtli ünlü din bilgini Şeyh El Hazinin ailesinden olan ve bir süre önce hayatını kaybeden Gülsüm Aydının taziyesine katıldı.
     İl Müftüsü Faruk Arvasın okuduğu duanın ardından Eker, Gülsüm Aydının oğlu Enver Aydın ve yakınlarına başsağlığı diledi.
     Daha sonra 3. Komando Tugay Komutanlığına geçen Eker, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Şükrü Eken ile bir süre görüştü.
     Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Ekerin, Tuğgeneral Ekene önceki gün Eruh ilçesine bağlı Bilgili köyü üs bölgesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan piyade er Enes Çakırdoğan için başsağlığı dilediği öğrenildi.
     Kentteki temaslarını tamamlayan Eker, Siirt Havaalanından helikopter ile Şırnaka geçti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen - Zekeriya Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER