Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Pazaryeri

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Pazaryeri inşası -Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -Projemiz 30 Ağustosta tamamlanacak ve bu tarihte Ispartaya bir zafer yaşatmak istiyoruz


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Pazaryeri inşaatının 30 Ağustosta tamamlanacağını bildirdi.
     Başkan Günaydın, yapımı devam Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Pazaryerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Günaydın, burada yaptığı açıklamada, 3 kattan oluşan ve çelik konstrüksiyonla inşa edilen 9 bin metrekarelik otopark inşaatında dikey enjeksiyon çalışmalarının tamamlanığını, yatay enjeksiyon çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.
     İnşaatın depreme dayanıklı olarak yapıldığını belirten Günaydın, Çelik sistemle 3 katlı otopark yapıyoruz. Buradaki mevcut alanımız 35 bin metrekareydi. Biz bunu 50 bin metrekareye çıkardık. Böylece böyle bir alanda uluslararası da bir fuar yapma imkânına kavuşuyoruz. Otopark ve Gökkubbe Ispartaya vizyon kazandıracak bir projedir. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çalışmaları bizler de her an kontrol ediyoruz. Projemiz 30 Ağustosta tamamlanacak ve bu tarihte Ispartaya bir zafer yaşatmak istiyoruz. Yüklenici firmamız çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre ve Pazaryeri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER