Golf

Golf -Antalyada düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open 2013 sona erdi -Turnuvada Güney Afrikalı Lee Anne Pace, 289 vuruşla birinciliği elde etti


ANTALYA (A.A) - Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda bu yıl beşincisi düzenlenen ve Avrupa Bayanlar Golf Turnuvasının Türkiye ayağı olan, Turkish Airlines Ladies Open 2013, sona erdi.
     Belekteki National Golf Kulübünde gerçekleştirilen turnuvanın son gününde final karşılaşmaları yapıldı. Turnuvada 289 vuruşla, Güney Afrikadan Lee Anne Pace birinciliği elde etti.
     Finlandiyalı Minea Blomqvıst, İngiliz Charley Hull ve İspanyol Carlota Cıganda 290 vuruşla ikinciliği paylaştı.
     Müsabakaların ardından düzenlenen törenle, dereceye giren golfçülere kupa ve madalyalarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Mineks ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, Türk Hava Yolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna ile Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi.
     Belekte 4 gün süren, bugün de 67 sporcunun finalde mücadele ettiği turnuvada, birinci 37 bin 500 Avro, toplamda 250 bin Avro para ödülü dağıtıldı. Turnuvada, 31 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçu mücadele etti.
     Turnuvanın birincisi Lee Anne Pace, Avrupanın en zor sahasında ve etabında mücadele ettim. Zor bir turnuva oldu. Kazanmak çok güzel. Rakiplerim de bir o kadar zorlandı ancak iyi mücadele etti dedi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Leyla Ataman Koyuncuoğlu
     Yayıncı: Murat Aslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER