Görele Belediyesinden yol çalışmaları

Görele Belediyesinden yol çalışmaları


GİRESUN (A.A) - Görele Belediyesi, yol yapım, genişletme ve asfaltlama çalışması başlattı.
     Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçeyi modern bir hale getirmek amacıyla var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
     Melikoğlu, ilçeye kazandırdıkları asfalt plenti ile kendi asfaltlarını kendilerinin ürettiğini belirterek, Giresunun hiçbir ilçesinde bulunmayan asfalt plentini belediye olarak ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık kendi asfaltımızı kendimiz üreterek, ilçemizde bozuk olan yollarımızı asfaltlamaya başladık dedi.
     İlk etapta Sayfiye, Yeşiltepe, Kumyalı mahallelerinde bozuk olan yolları asfaltladıklarını, bu kapsamda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Melikoğlu, şunları kaydetti:
     İlçeye kazandırdığımız asfalt plentiyle bozuk köy yollarında da çalışma başlatacağız. İlçe mahalle yollarımızı bitirip, köy yollarımızda çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Kendi ürettiğimiz asfaltımızdan verim almaya başladık. Görele dışında diğer ilçelere de bu anlamda katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu projeyi ilçemize kazandırmak için bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Görele Belediyesinden yol çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER