GOÜden Tokatın tanıtımına katkı

GOÜden Tokatın tanıtımına katkı -Rektör Prof. Dr. Şahin: Tokatı tanıtmak için üzerinde kentteki tarihi ve turistik eserlerin fotoğraflarının yer aldığı midibüs hazırlattık


TOKAT (A.A) - Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ), Tokatın tanıtımına katkı sağlamak adına, üzerinde kentteki tarihi ve turistik mekanların fotoğraflarının yer aldığı midibüs hazırlattı.
     GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversite olarak Tokatı tanıtmaya gayret ettiklerini, göreve geldikleri 2011 yılında Tokatımızı tanıyoruz, Tokatımızı tanıtıyoruz diye bir program başlattıklarını belirtti.
     Şehir ile üniversite işbirliğine önem verdiğini ifade eden Şahin, üniversite olarak Tokatın tanıtımı için gayret gösterdiklerini anlatarak, Tokatı tanıtmak için üzerinde kentteki tarihi ve turistik eserlerin fotoğraflarının yer aldığı midibüs hazırlattık dedi.
     Midibüsle tanıtım konusunda olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Şahin, midibüsle Tokata gelen misafirlere ve yabancı öğrencilere kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdiklerini aktardı.
     Şahin, üniversitenin 1992 yılında kurulduğunu anımsatarak, Yaklaşık 23 bin öğrenci eğitim görüyor. 9 fakültemiz, 8 yüksek okulumuz ve 14 meslek yüksek okulumuz var. Vasıflı öğrenci yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz diye konuştu.
     Üniversitede bu sene ilk defa uzaktan eğitimi faaliyetine başladıklarını da dile getiren Şahin, şunları kaydetti:
     Bu sene bazı alanlarda uzaktan eğitim vereceğiz. Merkezdeki bir dersi ilçelerimizdeki öğrencilerimiz de takip edebilecek. Laboratuvarlarımızda yenilikler yaptık. Gaziosmanpaşa Üniversitesi 20. yılında varlığını ve katkılarını hissettiriyor. 20. kuruluş yılımızı konferanslar, sempozyumlar düzenleyerek kutladık.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu / Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber GOÜden Tokatın tanıtımına katkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER