GSO meslek komitesi ve meclis üyelikleri

GSO meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimi -Meclis Başkanı Konukoğlu: -"Seçimin Gaziantepe daha iyi bir ivme kazandıracağına inanıyoruz"


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odasında (GSO), meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimi sürüyor.
     GSO hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde, odanın 3 bine yakın üyesi, 2013-2017 yıllarında Gaziantep ve Türkiye sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için sandık başına gitti.
     Üyeler, 27 meslek grubunda 141 meslek komitesi üyesi ve 57 meclis üyesini belirleyecek. Seçimde 22 meslek komitesi tek liste çıkarırken, 5 meslek komitesi ise iki listeyle yarışıyor. GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da üyesi oldukları, "10 nolu Pamuk Elyafının Bükülmesi ve Pamuk İpliği İmalatı" meslek komitesinden oy kullandı.
     Abdülkadir Konukoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, demokrasinin olduğu her yerde bazen çift listelerin de çıkabileceğini belirterek, "GSO ve Gaziantep Ticaret Odasında gerçekleştirilen seçimin şehre daha iyi bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.
     Kendisinin yeni dönemde meclis başkanlığına aday olmadığını ama danışma kurulunda bulunacağını hatırlatan Konukoğlu, "Biz görevimizi yaptık, yeter artık dedik. Yaklaşık 20 yıl uğraştık ve bu seviyelere getirdik. Biz ayrılmıyoruz. Her ne kadar aday değilsek de kalbimiz her zaman kendileriyle bir arada atacak" diye konuştu.
    
     -"Güzel bir ortamda seçim yapıyoruz"-
    
     Adil Konukoğlu da güzel bir ortamda seçim yaptıklarını ifade ederek, göreve gelecek sanayicilerle Gaziantepe hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
     Bundan sonraki dönemde çıtayı daha yukarı çıkaracaklarını belirten Konukoğlu, "Demokratik bir seçim. Bu seçimler gelip geçicidir ama kardeşlik, birlik beraberlik kalıcıdır. Gaziantep sanayisine ve bütün ticaret erbabına, seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçime katılan herkese başarılar diliyorum" dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber GSO meslek komitesi ve meclis üyelikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER