GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de

GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de ödül töreni


KONYA (A.A) - GÜBRETAŞın 60. yılı anısına 16-31 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Eken de Kazanıyor Biçen de satış kampanyasında, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliğinin faaliyet alanındaki hediye kazanan talihlilere ödülleri törenle verildi.
     GÜBRETAŞ Antalya Bölge Satış Müdürü Hakan Leventoğlu, kooperatifin Konya Bölge Birliğinde düzenlenen törende, GÜBRETAŞın son 5 yılda Türkiyenin en hızlı büyüyen şirketi olduğunu söyledi.
     Bu başarıda pay sahibi olan bayi ve çiftçilere düzenledikleri kampanyalarla teşekkür etmek istediklerini ifade eden Leventoğlu, 60. yıl anısına düzenledikleri Eken de Kazanıyor Biçen de isimli ikinci kampanyanın talihlilerini 15 Şubatta İstanbulda yapılan çekilişle belirlediklerini kaydetti.
     Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Birliği Müdürü İsmail Ezgin ise 5 ay vadeli faizsiz mazot satış kampanyasının önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.
     Şeker pancarı tarımında kullanılmak üzere şeker pancarının bitki besin isteklerini dikkate alarak süper pancar isimli bir taban gübresi ürettiklerine dikkati çeken Ezgin, şöyle devam etti:
     Bu gübrede de GÜBRETAŞın imzası var tabii ki. Şeker pancarı eken çiftçilerimiz daha fazla verim ve şeker oranı elde ederek daha fazla para kazanmak istiyorlarsa çiftçilerimizi kooperatiflerimize bekliyoruz. Ayrıca bu yumrulu bitkilerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
     Konuşmaların ardından, 2 adet yurt dışı seyahati, 1 adet motosiklet, 3 adet iPhone 4, 1 adet LED TV, 1 adet bilgisayar, 3 adet çamaşır makinesi kazanan talihlilere ödülleri verildi. Kampanya kapsamında 3 kooperatife ise iPhone 4, 1 kooperatife dizüstü bilgisayar ikramiyesi takdim edildi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber GÜBRETAŞ, Eken de Kazanıyor Biçen de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER