Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rizede

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rizede -Yazıcı, baba ocağı Çayeli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde çay bahçesinde çay kesti


RİZE (A.A) - Zafer Sel - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, baba ocağı Çayeli ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde çay bahçesinde çay kesti.
     Rizede çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Yazıcı, ilk olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüs alınını gezdi. Burada Rektör Prof. Dr. Arif Yılmazdan çalışmalar hakkında bilgi alan Yazıcı, daha sonra İlahiyat Fakültesinde incelemelerde bulundu.
     Bakan Yazıcı, daha sonra Çayeli ilçesine giderek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesini gezdi. Burada öğrencilerle sohbet eden Yazıcı, bazı öğrencilerin yurt sorunları olduğunu söylemesi üzerine, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakırdan konuyla ilgilenmesini istedi. Yazıcı, fakültedeki Sibiryadan Anadoluya Taştaki Türkler sergisini de gezdi, fotoğrafları yakından inceledi.
     Bakan Yazıcı, Gümüşpınar köyündeki baba evine giderek, vatandaşlarla sohbet etti. Köydeki çay alım evine de giden Bakan Yazıcı, burada, babası Mustafa Yazıcıya ait yaş çay günlük kontenjanını, ÇAYKUR tarafından düzenlenen çay cüzdanına işletti. Yazıcı, alım merkezinde çalışanlarla da sohbet ettikten sonra, çay bahçesinde çay kesti.
     Bakan Yazıcı, yapımı devam eden camide de incelemelerde bulunduktan sonra köyden ayrıldı.
     (ZAF-MK)
<< Önceki Haber Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rizede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER