Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı yapıldı

Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı yapıldı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı yapıldı.
     Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş ve Mesut Olgun, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Ahmet Tuncay, Murat Eskicioğlu ve Nusret Bulut ile okul ve kurum müdürleri katıldı.
     Aktaş, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda ekip anlayışı içinde milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi insan yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
     Çocukları sadece yarışa sokmak için değil, onlara saygının, sevginin, paylaşımın, dayanışmanın, adalet duygusunun disiplinli şekilde yerleştirilmesi noktasında yol haritası çizerek insani, evrensel değerler kazandırmaya çalışacaklarını ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:
     Meslek liselerimizdeki öğrencilerimizi de topluma kazandırmalıyız. İlimize sosyal bilimler lisesi kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. Milli Eğitim Bakanlığı kampüs okullar yapmaya başladı. 10 bin öğrencinin eğitim göreceği eğitim şehirleri oluşturmak için planlar yapılmaktadır. Bakanlığımızın başlattığı mazeret öğretmen atamaları yapılacak. Sınava dayalı yönetici atamaları için şubat ayı sonunu beklemekteyiz. Birinci dönem değerlendirilmesini öğretmenler kurulu toplantısında ayrıntılı olarak yapın. Başarı durumları, nöbetler, disiplin ve diğer konularda bütün analizleri yapın. Okulun birinci dönemindeki planları ile yapılanları değerlendirirken planlanıp yapılmayanlar varsa nedenlerini irdeleyerek ikinci dönem hazırlıklarımızı eksiksiz yapalım. Her şeyin odağında olan öğretmenlerimizin görevlerine motive olması başarımızın olmazsa olmazıdır. Öğretmenlerimizin görevlerini huzurlu ve başarılı şekilde yapabilmesi için okullardaki ortamları ona göre hazırlamanızı istiyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanede okul müdürleri toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER