Gümüşhane Valisi Mayda, yaşlıları ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Mayda, yaşlıları ziyaret etti


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Yaşlılar Haftası kapsamında yaşlıları ziyaret ederek taleplerini dinliyor.
     Vali Mayda beraberinde, Kadın Dostu İl Projesi kapanış programı nedeniyle Gümüşhanede bulunan GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Aydın Duman ile birlikte Karaer mahallesinde yaşayan Melahat (90) ve Perihan Köksal (83) kardeşleri evlerinde ziyaret etti.
     Yaşlıları ziyaret edip gönüllerini almanın önemini anlatan Vali Mayda, yaşlıların çok değerli olduğunu ve onların dualarına her zaman ihtiyaç duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Yaşlı insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onlara sağlanan hizmetleri yaygınlaştırmak, verilen hizmetlerin kalitesini artırmak öncelikli hedeflerimizdendir. Yaşlılara sunulan hizmetlerin çeşitlendirilmesi, yeni hizmet modellerinin uygulamaya geçirilmesi, mevcut hizmetlerin iyileştirilmesi ve başkalarına muhtaç olmadan huzurlu ve sağlıklı bir ömür sürmelerinin sağlanması, sosyal devlet olmanın gereği olarak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Biz bu günlere yaşlılarımız sayesinde geldik. Sizler bizim annelerimiz, bizler ise sizin evlatlarınızız.
    
     Muhabir: Engin Doğru / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümüşhane Valisi Mayda, yaşlıları ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER