Günaydın, Davraz Mahallesindeki kapalı pazar alanını

Günaydın, Davraz Mahallesindeki kapalı pazar alanını inceledi


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesine yapılan kapalı pazar yeri ve fuar alanı projesinin tamamlanmasıyla vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapma imkanına kavuşacağını belirtti.
     Başkan Günaydın, Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Günaydın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta Belediyesince ihalesi 1 Haziranda yapılan ve 17 Temmuzda inşaatına başlanan Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.
     8 bin metrekarelik kapalı alana sahip binanın pazar alanının yanı sıra fuar, festival gibi büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceğini kaydeden Günaydın, inşaatın 15 Aralık tarihinde bitirilmesinin planlandığını bildirdi.
     İnşaatın bitirilmesiyle bölgenin de güzelleşeceğini ifade eden Günaydın, Halkımızın hizmetine sunulacak bu pazar alanımız şimdiden halkımıza hayırlı olsun. Bundan sonra esnafımız, kışta, karda, çamurda, yağmurda iplerle brandalarla uğraşmayacak. Bu projenin tamamlanmasıyla halkımız daha rahat bir alışveriş imkanına ulaşacak dedi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Günaydın, Davraz Mahallesindeki kapalı pazar alanını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER