Güney Florida Üniversitesi Dekanı ÇOMÜde

Güney Florida Üniversitesi Dekanı ÇOMÜde


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Güney Florida Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Cihan Çobanoğlunu ağırladı.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çobanoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçineri makamında ziyaret etti.
     Çobanoğlu, burada yaptığı açıklamada, Çanakkalede böyle bir üniversite olmasından mutluluk duyduğunu bildirdi.
     Burasının, tarihin baştan yazıldığı bir kent ve kendine yakışan bir üniversiteye sahip olduğunu ifade eden Çobanoğlu, ÇOMÜ ile çalışmalar yürütmek, ortak projeler yapmak istediğini kaydetti.
     Daha sonra Rektör Yardımcısı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Coşar, başhekim yardımcıları ve tıp fakültesi öğretim üyeleriyle yemekte bir araya gelen Çobanoğlu, şunları kaydetti:
     Çanakkale tarih, doğa, mitoloji gibi bir çok güzellikten oluşan bir mozaik. Turizm alanında çalışmalar yapan bir akademisyen olarak, Güney Florida Üniversitesi ve ÇOMÜ arasında ikili işbirliklerinin sağlanması, öğrenci, akademisyen değişimleriyle bu kültürün yayılmasını ve üniversitenin de tanınırlığının artmasını isterim. Bununla ilgili elimden gelen her şeyi yapacağım. İki üniversite arasında gönüllü elçi olmaya hazırım.
     Prof. Dr. Özdemir de Çobanoğlunu ÇOMÜde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Hocamızla ve üniversitesiyle birlikte çalışmalar yürütmek bizi de çok mutlu eder. Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu alanında uzman bir isim, onun tecrübeleri ve bilgilendirmeleri bizim için çok değerli dedi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Güney Florida Üniversitesi Dekanı ÇOMÜde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER