Esnaftan yol için imza kampanyası

Esnaftan yol için imza kampanyası -Tokatta bir esnaf, yürütülen çalışmalar nedeniyle bir süredir trafiğe kapalı olan yolun açılması için imza kampanyası başlattı


TOKAT (A.A) - Tokatta bir esnaf, yürütülen çalışmalar nedeniyle bir süredir trafiğe kapalı olan yolun açılması için imza kampanyası başlattı.
     Tokat-Sivas karayolunun Sivas istikametinde yürütülen asfalt ve doğalgaz çalışmaları dolayısıyla SGK Kavşağından Fatih Caddesine kadar olan bölümde trafiğin aksadığı görüşünü savunan bisiklet tamircisi Şemsettin İlkay Şemsettinoğlu, yolun bir an önce ulaşıma açılması için imza kampanyası başlattı.
     Şemsettinoğlu, çalışmaların yapıldığı yolda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yolun bir an önce asfaltlanarak trafiğe açılması gerekiyor. Bu bölgede çok sayıda trafik kazası meydana geliyor. İki gün önce ölümlü bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, 11 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Tokat Valiliğine dilekçe yazdım. Şu ana kadar 70 imza topladım. İnşallah en kısa sürede yol tekrar trafiğe açılır diye konuştu.
     Tokat-Sivas karayolunda ulaşım, çalışmalar nedeniyle SGK Kavşağından Fatih Caddesine kadar olan bölümde biri gidiş, diğeri geliş olmak üzere 2 şeritten sağlanıyor.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Esnaftan yol için imza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER