Güneydoğu Avrupa Karting Bölge Şampiyonası

Güneydoğu Avrupa Karting Bölge Şampiyonası -Yarış öncesi serbest antrenman yapan sürücüler, pisti tanıma imkanı buldu (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Güneydoğu Avrupa Karting Bölge Şampiyonasının (SEEKZ) Türkiye ayağı, karting sürücülerinin serbest antrenmanlarıyla başladı.
     930 metre uzunluğundaki Körfez Yarış Pistinde düzenlenecek şampiyonanın serbest antrenmanları öncesi yetkililer, karting araçlarının son bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi.
     Sürücülerin yarışlarda uygulayacakları taktiklere alışma imkanı buldukları serbest antrenmanlarda, yarışmacıların oldukça hırslı oldukları görüldü.
     KF3 ve Rotax Max Senior kategorilerinde toplam 28 sürücünün katıldığı Güneydoğu Avrupa Karting Bölge Şampiyonasında, yarın resmi antrenmanlar ve sıralama turları ile idari ve teknik kontroller yapılacak.
     Aynı zamanda, Türkiye Karting Şampiyonasının ikinci ayağını da oluşturan organizasyonda, Türkiye Karting Şampiyonasına katılan sürücüler, Mini ve Rotax Max Junior kategorilerinde mücadele edecek.
     Mini ve Rotax Max Junior kategorilerinde mücadele edecek 9 yarışmacı, SEEKZ yönetmeliğinden farklı olarak Türkiye Karting Şampiyonası yönetmeliklerine göre yarışacaklar.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Güneydoğu Avrupa Karting Bölge Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER