Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: Yeşertmeye çalıştığımız filizleri hazmedemeyen karanlık ruhlu teröristler, son gelişmeleri hedef almışlardır -CHP Denizli İl Başkanı Aycan: Her seferinde (Kanla


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Hakkarideki terör saldırısına ilişkin olarak, karanlık ruhlu teröristlerin son gelişmeleri hedef aldığını söyledi.
     Örki, Hakkarinin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakoluna yapılan terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şehitlerin acısının herkesin yüreğini yaktığını belirtti.
     Türkiyenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücünü yetmeyeceğini vurgulayan Örki, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Ülkemizde yaşanan birlik ve beraberlik ortamında yeşertmeye çalıştığımız filizleri hazmedemeyen karanlık ruhlu teröristler, son gelişmeleri hedef almışlardır. Bu çok açık ortadır. Ancak milli birlik ve kardeşlik yolunda ilerleyişimiz devam edecektir. Geleceğimiz için canları pahasına görev yapan güvenlik kuvvetlerimize minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Şehit olan kahramanlarımıza Allahtan rahmet, şehit yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da Allahtan acil şifalar diliyoruz.
    
     -CHP ve MHP il başkanlarının açıklamaları-
    
     CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan da yaptığı yazılı açıklamada, ailelerin koklamaya kıyamadığı çocuklarını kalleş saldırılar sonucu toprağa verdiğini ifade etti.
     Teröristlerin saldırıları aynı yöntemlerle, aynı şekilde ve aynı yerde tekrarladığını kaydeden Aycan, Her seferinde kanları yerde kalmayacak diyen siyasal iktidarın yetkilileri bıkkınlık verdi dedi.
     MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri de açıklamasında, Bölücü terör örgütünün kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor ve tüm gücümle lanetliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER