Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -CHP Simav İlçe Başkanı Öner: PKK terörüne son verilmesi için tüm siyasi partilerin ellerini taşın altına koyması gerekiyor


KÜTAHYA (A.A) - CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner, Hakkarinin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakoluna yapılan terör saldırısına ilişkin, PKK terörüne son verilmesi için tüm siyasi partilerin ellerini taşın altına koyması gerekiyor dedi.
     Öner, CHP İlçe Teşkilatı binasında düzenlediği basın toplantısında, saldırının tüm ulusu derinden yaraladığını belirterek, terör örgütü ve yandaşlarını lanetlediklerini bildirdi.
     Sadece Türkiyede değil, dünyanın neresinde olursa olsun masumları katleden terör olaylarını nefretle kınadıklarını ifade eden Öner, şöyle konuştu:
     Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiyede PKK terörünün bitirilmesi noktasında son günlerde daha ısrarcı, daha yaklaşımcı, hatta soruna sorun üretmek değil, soruna çözüm üretmek adına bir mücadele içine girmiştir. Türk halkının yakından takip ettiği CHPnin terörle mücadelesinde artık teröre tepkinin Ankara kaynaklı bir şekilde değil, tüm Türkiye olarak tepki göstermekten geçtiğine inanıyorum. Yumruk misali bir araya gelmeliyiz. PKK terörüne son verilmesi için tüm siyasi partilerin ellerini taşın altına koyması gerekiyor. PKK terörüne Kütahya olarak sayısız şehit verildi. Simav, PKKya verdiği şehitleri toprağa değil, kalbine gömdü. Dağlıcada yaşanan son saldırıda ise komşu ilçemiz Gedizden Piyade Er Mustafa Türkmen şehit oldu. O da çok sevdiği ülkemiz toprakları ve halkımız için şahadet şerbetini içti. Türkmen ve diğer şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli aileleri ve ulusumuza başsağlığı dilerim.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER