Hakkari Valisi Alimoğlu, Durankaya beldesini ziyaret

Hakkari Valisi Alimoğlu, Durankaya beldesini ziyaret etti -Vali Alimoğlu ve beraberindekiler, belediye başkanı ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, kent merkezine bağlı Durankaya beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
     Vali Orhan Alimoğlu beraberindeki heyet ile kent merkezine yaklaşık 17 kilometre mesafede bulunan Durankaya beldesini ziyaret etti.
     Belediye binası önünde Belediye Başkanı Resul Kaya ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Vali Alimoğlu, belediye binasına geçti. Burada Belediye Başkanı Kaya, Alimoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Belde olarak içinde bulundukları sorun ve sıkıntıları paylaşan Kaya, bu sıkıntıların çözülmesi için destek beklediklerini ifade etti.
     Daha sonra beldeye bağlı mahallelerin muhtarlarını da dinleyen Vali Alimoğlu, devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve beldede yaşanan sıkıntıları sıraya koyarak, iş bölümü içinde hep birlikte çözmeye çalışacaklarını dile getirdi.
     Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Okuluna geçerek burada vatandaşlarla birlikte verilen öğle yemeğine katılan Alimoğlu, yemek sonrası okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.
     Alimoğlu, sağlık ocağında da incelemelerde bulunarak, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Vali Alimoğlunun beldedeki ziyareti, karakol komutanlığında askerlerle yapılan sohbetin ardından son buldu.
     Ziyarete, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Mahmut Çağlayan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya, İl Müftüsü Faysal Geylani, Milli Eğitim Müdür Vekili Kemal Tanyürek, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. İsmail Erkam Tüzgen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız eşlik etti.
    
     Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Hakkari Valisi Alimoğlu, Durankaya beldesini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER