Halter Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu (2)

Halter Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu (2) -Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan: Yaşanan sıkıntıları, sizlerin desteğiyle çözdüktün sonra ülkemizin tüm sportif alanlarda yaşayacağı gelişimleri hep birlikte göreceğiz -Eski Halt


ANKARA (A.A) - Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Yaşanan sıkıntıları, sizlerin desteğiyle çözdüktün sonra ülkemizin tüm sportif alanlarda yaşayacağı gelişimleri hep birlikte göreceğiz dedi.
     Crowne Plazada devam eden Halter Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda konuşan Mehmet Baykan, milli sporcuların dopingli çıkması üzerine, federasyon başkanı Hasan Akkuşun fair-play anlayışına uygun bir duruş sergilediğini belirtti. Baykan, Halter, Türk sporu içerisinde önemli bir yere sahip. Yaşanan bu sıkıntıdan sonra önemi daha da artmıştır diye konuştu.
     Hep birlikte haltere önem vermek ve bu tabloda gereğini yerine getirmek gerektiğini ifade eden Baykan, şunları söyledi:
     Ne bakanlığımızın, ne genel müdürlüğümüzün halterin yapısıyla ilgili asla ve asla camiayı sıkıntıya sokacak bir adım atmak gibi bir lüksü vardır. Tek isteğimiz, yaşanılan sıkıntının hep birlikte ortadan kaldırılması ve olimpiyatlarda, özellikle de 2020 İstanbul Olimpiyatlarında çok büyük başarılar elde edilmesi yönündedir. Yaşanan sıkıntıları, sizlerin desteğiyle çözdüktün sonra ülkemizin tüm sportif alanlarda yaşayacağı gelişimleri hep birlikte göreceğiz.
     Baykan, konuşmasını, Türk halterine emeği geçen tüm başkanlarına teşekkür ederek tamamladı.
     Eski Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş da yaptığı veda konuşmasında, bugünkü seçimin, kendisi açısından en güzel seçim olduğunu söyledi. Aday olmadığım için rahatım diyen Akkuş, dünün dünde kaldığını, bugün yeni şeyler söylemek gerektiğini belirtti.
     Akkuş, Bugüne kadar bizlere gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ederim. Gelecek yönetime de el birliğiyle, hep birlikte yardımcı olacağız. Bundan sonraki yönetimin Türk halterine büyük katkılar sağlayacağını düşünüyor ve hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Olağanüstü Genel Kurul sürecinde Halter Federasyonunun geçici başkanlığını yürüten Zeki Türkeş de delegelere, halter camiasına yaptığı kısa bir konuşmayla veda etti.
     Konuşmaların ardından, Yönetim Kurulunun 01.10.2012-Ocak 2013 dönemi faaliyet raporu ile Denetim Kurulunun raporu oybirliğiyle ibra edildi.
     Olağanüstü Genel Kurul, başkan adayları Kenan Nuhut ve Tamer Taşdemirin konuşmalarıyla devam ediyor.
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Halter Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu (2) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER