Hastanede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı

Hastanede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı -Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Algün: Elektrik kesintisi sonrası hastanemizde hayati önem taşıyan yerlerde bulunan kesintisiz güç kaynakları devr


TRABZON (A.A) - Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Ekrem Algün, hastanelerinde yaklaşık 20 dakika süren elektrik kesintisinde ciddi bir sorun yaşanmadığını bildirdi.
     Algün, hastanelerinde yaşanan elektrik kesintisi sonrası jeneratörlerin yazılımdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle 20 dakika devreye giremediğini ifade ederek, Elektrik kesintisi sonrası hastanemizde hayati önem taşıyan yerlerde bulunan kesintisiz güç kaynakları devreye girdi. Bu güç kaynakları sayesinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Sadece binanın aydınlatmasında sorun yaşadık diye konuştu.
     Yaşanan sorunun çözümü ve bundan sonra tekrarlanmaması noktasında tüm yetkililerle toplantı yaptıklarını belirten Algün, şöyle konuştu:
     Elektrik kesintisi nedeniyle bina içerisinde aydınlatma noktasında sorunlar yaşadık. Bazı asansörlerimiz çalışmadı. Fakat hayati önem taşıyan makine ve ekipmanların en az 4 saat süren kesintisiz güç kaynakları mevcut. Yazılımdan kaynaklanan sorunun tekrarlanmaması için tüm ekibimiz titizlikle çalışıyor.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Hastanede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER