Hatayda Suriyeli kadının kaçırıldığı iddiası

Hatayda Suriyeli kadının kaçırıldığı iddiası -Valilik, kentte 3 kişinin bir Suriyeli kadını kaçırdığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi


HATAY (A.A) - Hatay Valiliği, kentte Özgür Suriye Ordusu mensubu oldukları iddia edilen 3 kişinin bir Suriyeli kadını kaçırdığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Valilikten yapılan açıklamada, Özgür Suriye Ordusu mensubu oldukları iddia edilen 3 kişinin bir Suriyeli kadını Türkiye tarafından kaçırdıkları iddiasıyla ilgili inceleme yapıldığı belirtildi.
     Suriye uyruklu J.H, F.G ve A.A isimli 3 kişinin, dün Suriye tarafından Türkiyeye pasaportlarıyla giriş yaptıkları ve gümrük sahasından sorunsuz bir şekilde geçerek ayrıldıklarının kamera kayıtlarından tespit edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     İncelenen kamera kayıtlarında habere konu edilen A.Anın herhangi bir kişi tarafından darp edildiği, ellerinin kelepçelendiği, zorla götürüldüğü veya Suriye topraklarına kaçırıldığını doğrulayacak herhangi bir kayıt bulunamamıştır. A.A isimli kişiye ulaşılmış ve kendisiyle yapılan görüşmede, ailevi sebeplerden kaynaklanan bir durumdan dolayı tekrar Suriyeye gittiğini, herhangi bir zorlamaya maruz kalmadığını, kendisine kelepçe takılmadığını ve kendisine herhangi bir kötü muamelede bulunulmadığını belirtmiştir. Adı geçen şahıs, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiş olup, konu tüm yönleriyle incelenmektedir.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Hatayda Suriyeli kadının kaçırıldığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER