Hatay Valisi Lekesiz:

Hatay Valisi Lekesiz: "Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir"


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu belirtti.
     Lekesiz, Anneler Günü dolayısı yayımladığı mesajında, şartsız sevgisi, hoşgörüsü ve şefkatiyle annelerin geleceğe uzanan yolda evlatlarına rehberlik eden ilk ve en önemli öğretmenler olduğunu kaydetti.
     Cefakarlıkla evlatlarını büyüten ve yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için büyük bir gayret gösteren annelerin en güçlü kaynak olduğunu belirten Lekesiz, "Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Sevgisini ve şefkatini üzerimizden hiç eksiltmeyen annelerimizi mutlu etmek, daha da yüceltmek, annelik duygularını doya doya yaşamalarını sağlamak, onlara toplum içinde hakettikleri değeri vermek, onların gurur duyacağı evlatlar olabilmek ve ülkemizin kalkınması için donanımlı insanlar olarak çok çalışmak, annelerimize karşı en önemli görevlerimizdendir. Zira annelerimizin iftiharla gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir" ifadelerini kullandı.
     Lekesiz, sevgi, barış ve hoşgörünün merkezi olan Hataydaki kardeşlik iklimini yaşatan ve gelecek kuşaklara daha sağlıklı bir şekilde aktarma sorumluluğunu yerine getiren tüm annelerin Anneler Gününü kutladığını kaydetti.
    
     Muhabir: Lale Köklü
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Hatay Valisi Lekesiz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER