Hataylı ünlü tiyatro ve stand

Hataylı ünlü tiyatro ve stand-up sanatçısı Akgül Kontra Bakış 3 ile izleyici karşısına çıkıyor


HATAY (A.A) - Hataylı ünlü tiyatro ve stand-up sanatçısı İsmail Akgül, yeni gösterisi Kontra Bakış 3 ile izleyici karşısına çıkıyor.
     Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce sahnelediği Konra Bakış 1 ve 2nin devamı olan 3ncü stand-up gösterisini Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde Yüzleşme adıyla izleyicinin beğenisine sunacağını söyledi.
     Zahter Tiyatrosunun kurucusu ve oyuncusu olduğunu anlatan Akgül, bu yıl çekimleri Antakyada yapılan Lal adlı sinema filminde sahnelerinin tamamlanmasıyla şu anda tamamen kendisini hazırladığı gösteriye verdiğini ifade etti.
     Akgül, gerek tiyatro da gerekse stand-up gösterilerinde kendisini devamlı takip eden izleyicilerine yine çok keyifli bir gösteri hazırladığını, gösteride izleyicilerin gülmeye hazır olmalarını istedi.
     Gösteride hayatta yaşanan olayların komik ve farklı açıdan değerlendirdikleri ve izleyicileri düşündürerek güldürecekleri için oyuna Yüzleşme adını verdiklerini belirten Akgül, Tüm Antakyalıları ve tiyatro sevenleri keyifli bir akşam yaşamaya ve gülmeye davet ediyorum. Gelenlere gülme garantisi veriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hataylı ünlü tiyatro ve stand Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER