Havsada elektrik kabloları yer altına alınacak

Havsada elektrik kabloları yer altına alınacak


EDİRNE (A.A) - Havsada elektrik kabloları yer altına alınacak.
     Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, yaptığı açıklamada, kabloların yer altına alınmasıyla ilçenin daha iyi bir görünüm kazanacağını söyledi.
     Cumhuriyet ve Yeni Mahalle arasında kalan Fatih Caddesi güzergahındaki elektrik kablolarının yer altına alınacağını belirten Tekin, 3 bin metrekarelik mesafede kazı yapılacağını kaydetti.
     Konuşmanın ardından Tekin, ilk kazmayı vurarak çalışmaları başlattı.
    
     Muhabir: Gürkan Arda/Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
     Havsa İlçesinde elektrikler yer altına alınıyor.
     EDİRNE (AA)20-07-2012
     Yıllardır ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi ile Yeni Mahalle arasında kalan Fatih caddesi güzergahındaki elektrik tellerinin yer altına alınması için yapılan çalışmalar sonuçlandı.
     Belediye Başkanı Oğuz Tekin tarafından 1,5 yıl önce çizdirilen proje ile hız kazanan çalışmalar sonucu kabul edilen Fatih caddesi güzergahındaki elektrik hattının yer altına alınması projesi hayata geçirildi.
     AK-ER ELK. ve İNŞ. SAN. TİC. LTD.ŞTİ tarafından yapılacak olan kazı ve hat geçirme çalışmalarının başlatılmasına Beleiye Başkanı Oğuz Tekin, Edirne Tredaş İşletme Müdürü Mustafa Serbest, Tekirdağ İçtaş yetkilisi Harun Kaan, Tredaş Proje Tesisat Müh. Fadıl Korkut Tredaş Havsa İşletme şefliği personeli,ve Mütahit Firma yetkilileri Mehmet Akgül,Elektrik Elektronik Müh Ali Ekin ile belediye Fen İşleri Müh .Eren Baş ın katılımları verdı.
     Beleiye Başkanı Oğuz Tekin, Edirne Tredaş İşletme Müdürü Mustafa Serbest kurban kesilmesinin ardından ilk kazmayı vurarak kazı çalışmasını başlattılar.
     Cumhuriyet Mahallesi ile Yeni Mahalle arasında kalan Fatih caddesi güzergahındaki elektrik tellerinin yer altına alınması işinde 3000 bin metrelik mesafede kazı çalışmaları yapılarak elektrik hatları yer altından geçirilecek. Yapılacak işlere bağlı olarak Atatürk ilköğretim Okulu, Sanayi Girişi ve Kapalı Spor Salonu girişlerinde Belediye tarafından kavşak çalışmaları yapılacak ve yol ortadan bölünecek.
<< Önceki Haber Havsada elektrik kabloları yer altına alınacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER