Hayır için konulan su sebilini çaldılar

Hayır için konulan su sebilini çaldılar -Zonguldakta bir firmanın Türk Kızılayının bulunduğu binaya vatandaşın su içmesi için koyduğu sebil çalındı -Hırsızlık anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı (Görüntülü)


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta bir firmanın Türk Kızılayının bulunduğu binaya vatandaşın su içmesi için koyduğu sebilin 2 kişi tarafından çalınma anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
     Fevzipaşa Caddesindeki Kızılay İş Hanına su firması tarafından vatandaşların içme suyu ihtiyaçlarını karşılamaları için koyduğu sebil, 6 Aralıkta çalındı.
     Sebilin ilgili firma tarafından geri alındığını düşünen iş hanı sakinleri, damacanayla su getiren görevlilerden sebilin alınmadığı öğrenmeleri üzerine hırsızlıktan şüphelenerek güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
     Görüntülere, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesinin bulunduğu birinci katındaki sebilin 6 Aralıkta iki kişi tarafından çalınmasının yansıdığını belirleyen iş hanı sakinleri durumu polise bildirdi.
     Polis ekipleri, İş hanına giren iki kişinin merdivenleri kontrol etmesinin ardından birinci kata çıkışları ve su sebilini alarak kaçışlarının yansıdığı güvenlik kamerası görüntüleri doğrultusunda, henüz kimliği belirlenemeyen iki kişiyi arama çalışması başlattı.
     İş hanında bürosu bulanan Avukat Mehmet Gök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sebilin vatandaşların su ihtiyaçları için hayrına iş hanına konulduğunu ifade ederek, Su sebilinin ilgili firma tarafından alındığını sandık. Firma yetkilileri damacanayı değiştirmek için geldiğinde hırsızlık olayını öğrendik. Hayır için konulan sebilin çalınmasına çok şaşırdık dedi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Hayır için konulan su sebilini çaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER