HAYTAPTAN başbakana mektup

HAYTAPTAN başbakana mektup


ADANA (A.A) - Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan Başbakana imdat mektubu etkinliği kapsamında Adana Şubesi de, AK Parti İl Başkanlığına Başbakan Recep Tayyip Erdoğana verilmek üzere mektup sundu.
     HAYTAP Adana Şubesi üyesi bir grup, AK Parti Merkez İl Başkanlığı önüne gelerek çelenk bıraktı.
     Daha sonra açıklama yapan Haytap Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Nesrin Çıtırık, Orman ve Su İşleri Bakanlığının 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun bazı maddelerini değiştirmek ve eklemeler yapmak amacıyla hazırladığı tasarının, sahipsiz sokak hayvanları için bir katliam olduğunu söyledi.
     Başbakanın talimatıyla tasarının tekrar incelenmeye alındığını bu yüzden başbakana minettar olduklarını ifade eden Çıtırık, bu yasa tasarısının olduğu haliyle kabul edilmesinin halinde yüzyılın katliamanın yaşanabileceğini kaydederek, Başbakanımızın bu duruma müdahale edeceğine inanıyoruz. Bu nedenle sesimizi başbakanımıza duyurmamızda ilgi ve desteğimizi rica ediyoruz dedi.
     Açıklamanın ardından Çıtırık ve dernek üyesi bir grup, AK Parti Merkez İl Başkanlığına çıkarak başbakana gönderilmek üzere mektuplarını verdi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber HAYTAPTAN başbakana mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER