HAYTAPtan Çankırı Belediyesi Hayvan Barınağında inceleme

HAYTAPtan Çankırı Belediyesi Hayvan Barınağında inceleme


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi Hayvan Barınağında, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri tarafından inceleme yapıldı.
     HAYTAP sorumlusu Timur Ugan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye tarafından temizlik, beslenme ve rehabilitasyon hizmeti verilen sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanların kaldığı hayvan barınağının küçük eksiklikler dışında iyi durumda olduğunu söyledi.
     Belediye Başkanı İrfan Dinç de daha büyük ve kompleks bir barınak yapmak için çalışmalara başlayacaklarını belirterek Göreve başladığımız günden itibaren Çankırıyı tüm canlılarıyla ele aldık. Çalışmalarımızda hayvanlarımızı es geçmedik. Barınakla ilgili iyileştirmeler yaptık. Personel ve araç desteği sağladık. Yetkililerimizin de talimatları doğrultusunda ufak tefek eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayacağız dedi.
     Çankırı Belediyesi, HAYTAP işbirliği ile nisan-mayıs aylarında hem merkez hem de ilçeleri kapsayacak şekilde federasyonun göndereceği veteriner hekimler gözetiminde kısırlaştırma uygulamasını ücretsiz olarak gerçekleştireceği bildirildi.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber HAYTAPtan Çankırı Belediyesi Hayvan Barınağında inceleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER