Hekimhana bağlı Başkavak Köyü yolunun stabilizesi

Hekimhana bağlı Başkavak Köyü yolunun stabilizesi yapıldı


MALATYA (A.A) - İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekiplerince, Hekimhan ilçesi Başkavak Köyü yolunun stabilizesi yapıldı.
     İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ve İl meclis üyesi Nebi Yiğit, incelemelerde bulunmak üzere Başkavak Köyüne gitti.
     Kaya, köylülerin yüzlerinin güldüğünü belirterek, "Hizmet artık halkımızın ayağına gidiyor. Bu köyümüzün içme suyu şebekeli. Kanalizasyon sistemi yapılarak doğal arıtmaya bağlandı. Bu köyümüz ahde vefayı bilir, eğitim seviyesi yüksek bir köyümüz. Başkavak köyümüzün yolu birinci kat asfalt programına alındı. İnşallah bu yılki çalışma içinde yapılacaktır" ifadelerini kullandı.
     Yiğit de yıllarca ihmal edilen bir köye hizmet getirdiklerini kaydetti.
     Başkavak Köyü muhtarı Hasan Takmaz Yükselir, hizmetler için teşekkür etti.
     Köylülerden emekli öğretmen Hasan Basri Takmaz, "Köyümüzün sulama suyu sorunu var. Devlet birçok hizmeti köyümüze getirdi. Köyün altyapı hizmetleri tamam. Köyümüzün yaşam standartları şehir düzeyinde, evlerimizin içi modern, güneş enerjilerimiz var. Köy yolumuz stabilizesi yapıldı. Asfaltı da yapılacak. Çok güzel stabilize yapmışlar. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Hekimhana bağlı Başkavak Köyü yolunun stabilizesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER