Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Durak: Ordusporu yenerek üst üste üçüncü galibiyetimizi almayı hedefliyoruz


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Ordusporu yenerek üst üste üçüncü galibiyetlerini almayı hedeflediklerini söyledi.
     Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayanlar A Milli takım maçlarından dolayı lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, Bu arada Hentbol 1. Lig B Grubu takımlarından Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü ile hazırlık karşılaşması yaptık. Bu karşılaşmayı 33-30 kazandık. Gençlerimizi değerlendirmek ve performanslarını görmek için bu maç iyi oldu. Bu maçta eksiklerimizi de gördük, teknik olarak bu eksiklerimizi gidererek Orduspor maçına çıkacağız dedi.
     Süper Ligde kolay takım olmadığını, Orduspor maçının da zor olacağını ifade eden Durak, Ordusporun maçlarını izliyoruz. Takımı analiz edip ona göre hazırlıklarımızı yapacağız. Rakibimizin güçlü ve zayıf yönlerini çözdük. Orduspor iyi bir takım. Ordusporu yenerek üst üste üçüncü galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Bu maçın ardından Araç Belediye maçını da kazanarak üst üste 4 galibiyetle ilk devreyi bitirmeyi amaçlıyoruz. Seyircimizden salonu doldurmalarını istiyoruz diye konuştu.
     İlerleyen haftalarda kendilerini daha da geliştireceklerini kaydeden Durak, lig arasında 2 sporcu transfer ederek kadrolarını güçlendirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
     Öte yandan, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, hafta sonu yapacağı Orduspor karşılaşması hazırlıklarını, antrenör Durak yönetiminde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda yürütüyor.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER