Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -"Güçlü rakibimizi yenmek için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız"


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off finalinde Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, "Güçlü rakibimizi yenmek için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız" dedi.
     Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üsküdar Belediyesi ile finalde eşleşmelerinin sürpriz olmadığını, ligin iki iyi takımının şampiyonluk için mücadele edeceğini söyledi.
     Üsküdar Belediyesi ile ligde yaptıkları maçların ikisinin de berabere sonuçlandığını anlatan Ünsal, "Üsküdar Belediyesi kadro derinliği olan güçlü bir ekip. Ligi lider tamamladığımız için sahamızda fazla maç oynayacağız. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz" diye konuştu.
     Üsküdar Belediyesi ile yapacakları maçların seyir zevkinin yüksek olacağını dile getiren Ünsal, iki takımın da şampiyonluk için eşit şansı bulunduğunu, az hata yapan takımın şampiyonluğa ulaşacağını kaydetti.
     Ünsal, "Güçlü rakibimizi yenmek için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Hazırlıklarımızı günde çift antrenman yaparak sürdürüyoruz. İlk maç İstanbulda yapılacak. Diğer iki maçı ise sahamızda oynanacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER