Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Durak: Amacımız gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmak


RİZE (A.A) - Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, hedeflerinin gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.
     Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin yeni takımı olmalarına karşın dördüncü sırada yer almayı başardıklarını belirterek, Elde ettiğimiz başarının Ardeşene ait olduğunu düşünüyorum. Maç esnasında taraftarımızın atmosferi enerji kaynağımız. Her geçen gün de üzerine koyarak ileriye gidiyoruz dedi.
     Ligde 19 puana ulaştıklarını kaydeden Durak, Sezonun bitimine ise 2 maç kaldı. Ankarada yapacağımız Orduspor maçı ile puanımızı 21, kendi evimizde yapacağımız Kastamonu Araç Belediyesi maçı ile de 23e çıkarmayı hedefliyoruz. Daha sonra nisan ayı içerisinde yapılacak Avrupa kupaları için play-off maçlarına hazırlanacağız ve buradan da olumlu sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyoruz diye konuştu.
     Durak, play-off maçlarının zor geçeceğini dile getirerek, Kastamonu Araç Belediyesi maçından sonra play-off maçlarına kadar bir aylık ara olacak. Bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Teknik, taktik çalışmalarla maçlara hazırlanacağız. Play-off maçlarından alnımızın akıyla çıkıp Ardeşen Gençlik Spor Kulübünün Avrupa kupalarına katılımını sağlayacağız. Çünkü Ardeşen halkına ve taraftarına bu yakışır diye düşünüyorum. Amacımız gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmak ifadelerini kullandı.
     Öte yandan, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, hafta sonu yapacağı Orduspor karşılaşması hazırlıklarını, antrenör Durak yönetiminde Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda sürdürdü.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER